Kiwa Carrosserielabel Pro

Kiwa heeft een label gecreëerd voor de carrosserie wereld, die het vertrouwen uitdrukt in de uitrusting en processen van de koetswerkhersteller.

Dit label is op maat van de carrosseriewereld opgesteld, en richt zich dan ook op de prestaties van deze carrosserieën naar de eindklant toe. Het label wordt breed erkend door de verzekeringswereld en geeft toegang tot het label van Federauto Erkende Carrosserie.

Voor wie?

Elke carrosserie dient een certificaat te hebben dat aantoont dat zij voldoet aan de criteria opgelegd door de verzekeringsmaatschappijen.

Processtappen

Het Kiwa Carroserielabel Pro concentreet zich op 6 thema's:

  • Infrastructuur
  • Uitrusting
  • Klantenservice
  • Management systeem
  • Veiligheid
  • Milieu 
     

Het label is gebaseerd op criteria die een kwantitatieve score opleveren. Dat maakt het mogelijk om de audit resultaten te vertalen in een kwantitatieve benchmark, waarmee elke carrosserie zich kan vergelijken met haar concollega's. Op die manier worden competitieve verbeterpunten onmiddellijk zichtbaar gemaakt.

Contacteer ons gerust even om een beeld te krijgen van de audit criteria die we hanteren of een vrijblijvende offerte, via carrosserie@kiwa.be.

Over Kiwa

Kiwa Belgium is een onafhankelijk audit- en controleorganisme dat deel uitmaakt van de internationale Kiwa groep.

Bij de uitvoering van onze activiteiten leggen wij voornamelijk de nadruk op het aanleveren van toegevoegde waarde en kennis. Dit realiseren wij door het inzetten van professionele medewerkers die opbouwend te werk gaan. Zo kan een duurzame en innovatieve relatie met onze opdrachtgevers worden opgebouwd.